KERESÉS
- RSS hírcsatorna
        NAPTÁR
        TABELLA

Hely Csapat Pont
1. Felsőpakony KSE 47
2. Tápiószele SE 41
3. Bugyi SE 41
4. Tápiószecsõ FC 39
5. Üllő SE 34
6. Örkény SE 34
7. Halásztelek FC 33
8. Ráckeve VAFC 32
9. Alsónémedi SE 31
10. Taksony SE II 27
11. Újhartyán VSE 22
12. FC Dabas II 16
13. Tárnok KSK 12
14. Pereg SE 10
15. Péteri KSK 10
16. ASE Tápiószentmárton 6Nyilatkozatok

Mérkőzés előtti nyilatkozatok.
Katzenbach Imre

Mit vársz a volt csapatod elleni mérkőzésen?

Tisztes helytállással mindenféleképpen örömet szereznénk szurkolóinknak, azon felül megpróbáljuk a meglepetést, úgy ahogy az előző két mérkőzésen sikerült. Biztos vagyok abban, hogy egy nagyon jó mérkőzést játszunk, a nagyon jó MTK ellen, amely több válogatott játékost is felvonultat.

Mire hívtad fel a csapatod figyelmét?

Arra, hogy ne idegeskedjenek, ezen a mérkőzésen a 100% kevés lesz. 110%-ok ki kell adnia magából minden játékosnak.


Mitől tartasz a legjobban?

Az MTK mint csapat nagyon erős, ezzel szembesülnünk kell. Rengeteg jó játékos alkotja, de tisztesen helyt kell állnunk.Egervári Sándor

A sorsolás pillanatában mit gondolt a csapata leendő ellenfeléről, a Tápiószecsőről?

Katzenbach Imre jutott azonnal eszembe. Aztán, hogy tiszteletre méltó eredményeket értek el, mind a kupában, mind a bajnokságban. Mindenekelőtt az Újpest kiverése, a Vasas két vállra fektetése az idei kupakiírásban. Én egy hasonló közegben nőttem fel Pomázon, ahol volt alkalmam ilyen rangos mérkőzésen pályára lépni, így van ismeretem arról, hogy milyen az, ha egy kisebb vidéki gárda egy élvonalbelivel méri össze tudását. A sorsolás következében azonban nekünk sokkal könnyebb ellenfél jutott, mintha egy NB I-es csapattal kerültünk volna egy párosításba, amellett, hogy a mostani ellenfelet tisztelem, hiszen tiszteletet érdemlő eredményeket értek el.

Milyen taktikával készítette fel a csapatot?

Természetesen, azt a fordulatszámot, azt a játékmodort szeretnénk az ellenfélre kényszeríteni, ami nekünk kedvez. Remélem, hogy ebből a játék stílusból sokat fogunk látni.

Milyen eredményt vár a mérkőzéstől?

Számszerűen nem szoktam tippelni, még nagy rangadók előtt sem. Szeretnénk továbbjutni, azt is tudom, hogy nehéz feladat vár ránk, a Tápiószecső két vállra fektetését illetően. De nem szeretnénk azt a meglepetést megízlelni, mint azt tette a Vasas és az Újpest.


Juhász Roland

Milyen érzéssel tölt el az, hogy volt nevelő együttesed ellen kell felvenned a harcot, ráadásul tétmérkőzésen?

Nagyon megörültem, annak hogy a Tápiószecsővel kerülünk össze. Szép emlékek fűznek ide, és örömmel jöttem vissza.

Ismered-e mostani csapatunkat, miben látod erősségét, és szerinted milyen gyengeséget használhattok ki?

Olyanok is vannak a csapatban, akik már akkor is itt voltak, amikor még a szecsői színeket képviseltem, gondolok én, Grezsákra, Szászra, Müllerre. Mindegyik nagyon jó játékos, nem igen tudok kiemelni hibákat.


Illés Béla

Először is gratulálok a gólerős játékodhoz, amit ebben a szezonban nyújtottál. A mai mérkőzésen milyen stílusú ellenfélre számítasz?

Biztos, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, hiszen legutóbb az Újpestet búcsúztatták a kupasorozattól. Ennek tudatában teljesen, úgy készültünk mintha egy bajnoki mérkőzés következne.

Mi lehet a legjobb taktika egy alacsonyabb osztályú ellenféllel szemben?

A legjobb taktika minél gyorsabban gólt rúgni. Miután minél később érjük el az első találatot, annál jobban be fognak lelkesedni, és nagyon nehéz lesz őket feltörni.

Milyen eredményt vársz a mérkőzéstől?

Nem nagyon szeretek tippelni, nekünk az a célunk, hogy továbbjussunk.Mérkőzés utáni nyilatkozatok
Kaszás Attila

Hogyan láttad a mérkőzést a kapuból?

Nagy nyomás alatt játszottuk végig a mérkőzést. Az Újpest elleni mérkőzéshez képest kevesebbet is birtokoltuk a labdát, így korábban elfáradtunk. A második félidőben lehetett érezni, hogy előbb-utóbb nem sikerül ekkora nyomásnak ellent állni.

Az első gólnál szerinted miben hibáztunk, ha egyáltalán hibáztathatóak vagyunk?

Az az igazság, hogy nagyon jól hajtják végre ezeket a kispasszos kényszerítőzős helyzeteket. Illés egy lövőcselnek látszó lövéssel talált kapumba, és egyáltalán nem biztos, hogy nem kézzel tette maga elé a labdát.


Zsivóczky Gyula

Hogyan értékelnéd a merkőzést?

Ez a realitás, hogy a mai napon az MTK megérdemelten jutott tovább. Nagyon jól adogattak a mezőnyben, amit mi lelkesedésünkkel próbáltuk ellensúlyozni, ennyire tellett. Szerettük volna megnehezíteni a dolgukat, az első félidőben ez sikerült is. A nagyobb játéktudás a második félidőben megmutatkozott, de az egész éves teljesítményünk szenzációs volt.

Lehetett-e volna esélyünk arra, hogy búcsúztathassuk az MTK-t?

Akkor lett volna esélyünk, ha mi szerezzük meg az első gólt, akkor egy kissé kapkodóvá válhatott volna a játékuk, és a kontrákból lehette volna további lehetőség a gólszerzésre.


Grezsák Zsolt

Hogyan értékelnéd a merkőzést?

Győzött a jobbik csapat. Az első félidőben partiban voltunk még, de elfáradtunk. Két gyönyörű szép gólt rúgtak nekünk, de sajnos mi nem tudtunk ezekre válaszolni. Pedig volt a mérkőzésnek olyan pillanata, amikor, ha találunk egy gólt, akkor még jobban meg tudtuk volna nehezíteni az MTK dolgát.


Juhász Roland

Mi a véleményed a volt csapatod elleni mérkőzésről?

A labdát többet birtokoltuk, az első félidőben nem igazán tudtuk feltörni a hazaiak védelmét, s a beadások sem sikerültek. A folytatásban azonban kiütközött a tudáskülönbség.

A mérkőzésen kissé szürkébben játszottál, mint az elvárható lett volna. Mi volt az oka, talán nem szerettél volna gólt rúgni volt csapatodnak?

De, nagyon. A mai napon nagyon szerettem volna játszani, talán ezért játszottam görcsösebben és nem sikerült kapuba találnom.


Illés Béla

Úgy tűnt az elején, hogy nehezen tudjátok feltörni a szecsői védelmet.

Igen, de számunkra az volt a legfontosabb, hogy mikor tudjuk lőni az első gólt. Ez sajnos az első félidőben nem sikerült, de meg volt a helyzetünk. Valójában arra, számítottunk, hogy az ellenfél 10 emberrel fog védekezni, ez így is történt, ezért volt nehéz megnyerni a mérkőzést. A minimális feladatott teljesítettük, mégpedig azt, hogy továbbjutottunk.


Zavadszky Gábor

A mérkőzés szünetében léptél pályára, innentől kezdve lendületesebb lett az MTK játéka. Milyen tanáccsal küldött pályára mestered?

A szünetben azt kérte tőlem a mester, és a többiektől is, hogy többet gyorsítsunk rá, gyorsabban játsszunk, ennek próbáltam megfelelni. Úgy érzem a továbbjutás megérdemelt volt, többet támadtunk, és a jobbára Szecső térfelén folyt a játék. Bár igazi 100%-os helyzetünk nem sok akadt a végéra sikerült felőrölnünk a Szecsőt.

Milyen csapatot ismertél meg a Tápiószecső személyében?

Nem véletlen az, hogy már két nagy múltú csapatot is kivert a kupából. Van egy-két kitűnő tudású és lelkes játékosa is, akiket ez a nagyszámú közönség is buzdított.


 
[ info@tapioszecsofc.hu ] [ bárminemű újraközléshez a tapioszecsofc.hu engedélye szükséges 2002- 2020]