KERESÉS
- RSS hírcsatorna
        NAPTÁR
        TABELLA

Hely Csapat Pont
1. Taksony SE 40
2. Pilisi LK-Legenda Sport 35
3. Dabas-Gyón FC 34
4. Nagykáta SE 31
5. Fémalk-Dunavarsány TE 27
6. Nagykőrös Kinizsi FC 26
7. Viadukt SE 24
8. Maglód TC 20
9. Százhalombatta LK 18
10. Gödöllő SK 17
11. Tápiószecsõ FC 16
12. Tököl VSE 15
13. Szigetszentmiklós TK 12
14. FC Dabas II 10
15. Szentendre 9
16. Sülysáp SE 02017-12-02 09:17:20

Csupa jó hírek az év végére

November utolsó hetében Tiszakécske rendezett meg a RUK (Regionális Utánpótlás Központok) féléves edzésprgramjának lezárásaként egy U9-es tornát. Klubunkból Sinkó Roland került be a ceglédi alközponti válogatottba.Tóth György így értékelte a tornát:
„Nagy örömmel vettük a meghívást a tornára, kiváló körülmények közt focizhattak a gyerekek. A képzési rendszer mi esetünkben főleg a kistelepülések esetében volt kifejezetten hasznos, sok gyerek még nem futballozhatott és edzhetett ilyen körülmények közt, mi is 9 helyről válogattuk össze a csapatunkat, ami egy heterogén összetétel. Az látszik, hogy azok vannak előnyben már ebben a korban, akik nem kizárólag a Bozsik-programokon szerepelnek, hanem Kölyökligában, vagy már nagyobb egyesületekbe bekerülve végzik a napi edzésmunkát. A régiós munka is egy kiugrási lehetőség, a gyerekek és a szülők nagy megtiszteltetésnek vették a lehetőséget, így a gyerekek utaztatása is megoldódott, mindig rendes létszámmal tudtunk dolgozni. Itt a jók a jókkal találkozhatnak, így szemmel láthatóan fejlődnek is.”

Hála a Kesport munkatársainak, videó is készül az eseményről:

https://www.youtube.com/watch?v=9ylGPp-6F8E

Rolandnak az egész egyesület nevében gratulálunk a sikeres évhez! 


Tell Tamás pedig meghívást kapott a Pest megyei amatőr válogatottba is, mely a hétvégén (12.02-03.) Békéscsabán szerepel, és méri össze tudását Békés, Csongrád, Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok megye legjobbjaival. A Limperger Zsolt és Szabados Tamás által irányított gárda kerete:

Barta B. (Felsőpakony), Pap T. (Gödöllő), Baróczi B., Ligetfalvi D. (Kisnémedi), Albirt M., Németh R. (Maglódi TC), Gerebenics N., Halasi K. (Nagykőrös), Bodnár D., Pump Sz. (Szigetszentmiklós), Kozári Cs., Meiszter M., Szalay M., Szanku K., Szmola D. (Taksony), Tell Tamás (Tápiószecső), Pintér A. (Gyömrő), Cifra M., Göblyös K. (Dunakeszi)

Sok sikert, és sérülémentes hétvégét kívánunk a keret valamennyi labdarúgójának! 

 

 2017-11-26 19:06:23

Évzáró

A Tápiószecső Football Club 2017. december 8-án pénteken, 18:00 órakor tartja hagyományos Évzáróját a Kós Károly Művelődési Házban (ismertebb régi nevén HK, cím: Tápiószecső, Kátai út 93.), melyre szeretettel várjuk sportolóinkat és szüleiket!

Tervezett programunk szerint az est folyamán a színházteremben kerülnek átadásra az Év Sportolója díjak, melyet követően vacsorával várunk mindenkit. A részvétel sportolóink számára ingyenes, a szülők és kísérők 2000 Ft/fő áron válthatnak belépőt a vacsorára. A jó hangulatról élőzenével gondoskodunk.

Jelentkezéssel és jegyvásárlással kapcsolatban Minik Gábor utánpótlás edzőnknél lehet érdeklődni személyesen vagy a +36 20 241 3684-es telefonszámon.2017-11-21 08:27:49

Pest megyei I. osztály - Nerm sikerült győzelemmel zárni az évet

Holott egy olyan ellenféllel játszottunk, amely ellen eséllyel pályáztunk a három pontra, de sajnos egy pontot sem sikerült szereznünk riválisunktól. A mérkőzés első részében nálunk volt többet a labda, de nem sokra mentünk vele, egy-két megindulástól eltekintve nem sok veszélyt jelentettünk a dabasi kapura. Igaz ők sem, így sokáig igazi helyzet nélkül folydogált a mérkőzés. A szünet előtti percekben a hazaiak felgyorsítottak,de szerencsére igyekezetüket gól nem kísérte. A fordulás után egyből egy nagy helyzettel kezdtünk, Horváth M. centerezése után Nagy B. 6 méterről lőtt a kapu mellé. Reméltük, hogy ezután a gól is jönni fog, de sajnos a hazaiak iparkodtak jobban, és átvették a mérkőzés irányÍtását. A fölényüknek tudhatóan két kapufáig is jutottak, sőt, egyszer a gólvonal előtt kellett belevetődnünk a labdába. Miután megúsztuk kapott gól nélkül, előttünk is adódtak ziccerek, de sem Dombai, sem Králik nem tudott kapuba találni, sőt Juhász távoli lövéseit is blokkolni tudták a védők. A 91.percben egy a védők mögé beívelt labdára Králik rajtolt, sőt kapu felé is tudott fordulni, éles szögből lőni próbált a rosszabbik lábával, de a kapusba lőtte azt, holott Juhász Bercike középen teljesen üresen kérte a labdát, és már csak az üres kapuba kellett volna lőnie. A ziccer után jött a feketeleves, egy beadás után a felfutó védő, Danyis kapásból a kapunk bal oldalába lőtt 8 méterről, ezzel a hazaik javára eldöntötte a mérkőzést.

FC Dabas II - Tápiószecső FC 1-0(0-0)
Gólszerzők: Danyi s A. (93.perc)
 


2017-11-18 18:19:03

Utánpótlás - Csúfos napot zártunk

Délelőtt 10:00-kor két csapatunk is érdekelt volt, az U16-os csapatunk Kókán játszotta le idei utolsó mérkőzését, de hiába szereztük meg múlt héten az első győzelmünket, sajnos nem adott megújuló erőt a csapatunknak, így ismét nagy vereségbe szaladt bele a szomszédban. Az ifistáink rangadóra készültek a Kistarcsa vendégeként, de sajnos a hazai csapat végig jobban játszott, mi sajnos csak asszisztáltunk a győzelmükhöz.

U16:
Kóka KSK - Tápiószecső FC 18-0
U19:
Kistarcsa VSE - Tápiószecső FC 5-1
Gólszerző: Botos L.


2017-11-16 14:42:19

6. Pest Megyei Gólkirályok Gálája

Eppel Márton, Bajzát Péter, Nyerges Attila.  Igencsak díszes társaság volt jelen november 14-én a Pest Megyei Gólkirályok Gáláján. Az említett nevek között található a tavalyi év NB1-es gólkirálya, a többszörös (NB1 és NB2-es) gólkirály, valamin a Ismerős arcok énekese.

Klubunk két gólkirály okán volt érdekelt az idei évben, ugyanis Csikós Arnold a tavalyi évben a megyei II. osztályú U14-es bajnokság, Délkeleti csoportjának góllövőlistájának végzett az élén. Valamint Husza Ádám, az I. osztályú U19-es bajnokságnak 23 találattal lett a gólkirálya. A díjak kiosztása után Nyerges Attilára szegeződött mindenki szeme és füle, aki a dunaszerdahelyi mérkőzésekről igencsak ismertté váló Nélküled című dalt adta elő. Hosszas vastaps követte ezt, majd pedig Eppel Márton kapott szót és próbálta mégtöbb munkára bíztatni a gólzsákokat.
 
 
 
Ezúton is gratulálunk Játékosainknak, valamint a többi díjazottnak! 
 
(Képek forrása: a PMLSZ Facebook oldala)
 
 


2017-11-14 16:46:10

U11, U13 - Túl az utolsó Bozsik tornán

Ahogy a címük is mutatja, a 2017/18-as évad, őszi szezonjára befejeztük a kinti Bozsik tornás kötelezettségeinket. Ahogy az lenni szokott egy ilyen rendezvényen: sok-sok mosolygós kisfiú, sőt az utóbbi időben már a lányok is rendre jelen vannak az tornákon. A mosoly könnyen változhatott egy-egy gól okán morcossá, vagy éppen elszánt tekintetté. Természetesen a szokásos üdítő, és csoki sem maradt ki a jóból, és boldogan nyugtázhatta mindenki: télire sem fog megállni az élet a futballt tekintve! 
 
A legjobb tápiószecsői játékosok: 
U11 - Sinkó Roland
U13 - Lehoczki András
 


2017-11-12 12:21:06

U19 - Nem brillíroztak a fiúk, de nyertünk az Úri ellen

Az első félidőben eléggé kiegyenlített volt a mérkőzés, nem nagyon tudtunk a vendégek fölé kerekedni. Bár egy-két veszélyesebb akcióra futotta az erőnkből, a gólok elmaradtak, s csupán egy védő felfutása után, Süli Szabi góljával sikerült csak megszereznünk a vezetést. A szünet után vártuk a jobb játékot és a gólokat, ennek ellenére a vendégek egy támadás végén kiegyenlítettek. A gól annyira felhozta őket, hogy majdnem át is vették a vezetést. A 67.percben végre ismét itt volt az előny, Mészáros M. bombagólt lőtt a jobb sarokba. A gól után az addig fegyelmezett Úri szétesett, és nem a játékkal voltak elfoglalva így jöttek a további góljaink, illetve a piros lapok a szövegelésekért. A végére magabiztos győzelem lett, de a vendégek meglepetést is okozhattak volna a mai napon.

Tápiószecső FC - Úri KSK 4-1(1-0)
Gólszerzők: Süli Sz., Mészáros M., Szilágyi L., Minkó N.2017-11-11 17:03:20

U16 - Végre megtört a jég

Bár az első félidei eredmény nem jelezte, de a a játék igen, hogy van mit keresnni a mai mérkőzésen. A fiúk tettek is a győzelemért, így 1-3-as hátrányból sikerült fordítanunk 4-3-ra a Tápiószentmárton ellen. Így a tizedik mérkőzésünkön túl már nem vagyunk nyeretlenek. 

Tápiószecső FC - ASE Tápiószentmárton 4-3(1-3)
Gólszerzők: Békés M. 2 (84., 66.perc), Szabó B. (18.perc), Simoncsik J. (64.perc) ill. Koncsik K. 2 (15., 43.perc), Tórh K. (23.perc)


2017-11-11 16:58:48

Pest megyei I. osztály - Ha meg van az akarat, akkor megy a szekér

 
Az idei utolsó hazai mérkőzésünkön az elbolyhoz tartozó Nagykőrös csapatát láttuk vendégül. Az első percekben a vendégek próbálták meg az iramot diktálni, de szervezettségünknek köszönhetően nem tudtak helyzetbe kerülni. Jó tíz perc elteltével mi is meghúztuk az oroszlán bajszát, de Horváth M.-t két ízben is a tizenhatoson belül szerelték nem biztos, hogy teljesen szabályos eszközökkel .Ez felkorbácsolta a csapatot és két nagy helyzetünk is akadt pár perc alatt, de Nagy B. előbb a bal felső sarok fölé lőtt, majd kapásból keresztbe lőtte vissza a labdát. Ezután a Nagykőrös előtt is adódott két lehetőség, de előbb a kapunk fölé lőttek, majd a bal kapufa segített ki bennünket. Már-már úgy tűnt, hogy gól nélkül mennek pihenőre a csapatok, de a 45.percben Králik szemfülesen észrevette, hogy Szacskó kinn  áll kapujától pár méterre, így 15 méterről alányesve, a labda a jobb sarokba hulott.A fordulás után bíztunk, hogy nem egyenlíti ki ellenfelünk a nehezen mesgzerzett vezetésünket, mint pár héttel ezelőtta Nagykáta. Sőt, majdnem tovább nőtt az előnyünk, de Erdélyi és Nagy B. sem talált be a kapuba.  Ezután a Nagykőrös mindent egy lapra téve támadott, de meddő volt a fölényük, hiszen minden labdát a védelem mögé próbáltak belőni, de hátul most verhetetlenek voltunk, szinte helyzet nélkül lehozta a védelem a második félidőt. A hajrában néha kijöttünk a szorításból és ekkor két újabb ziccerünk is akadt, de ezúttal Horváth kétszer is célt tévesztett. Végre meg tudtunk nyerni egy újabb mérkőzést, ami  fontos lépés a középmezőny tagságának kivivásához. 

Tápiószecső FC - Nagykőrös Kinizsi FC 1-0(1-0)
Gólszerző: Králik B. (45.perc)


2017-11-08 11:56:02

Hétvégi beharangozók

Felnőtt csapatunk hétvégén zárja az őszi szezont hazai pályán. Ellenfelünk az a Nagykőrösi Kinizsi lesz, akivel tavaly két igencsak gólgazdag mérkőzést játszottunk: az őszi 4-3-as vereség hazai pályán után tavasszal - biztosan sokan emlékeznek rá - egy televíziós mérkőzésen (www.m4sport.hu) 2-2-es döntetlen született Nagykőrösön, Horti Gábor kommentálásával. A nyári időszakban jelentősen átalakult a csapat kerete, valamint a szakmai stáb is, és ez meg is látszik az eredményeken: jelenleg 5. a csapat, de csupán pontok választják el a dobogótól. Számunkra továbbra is létfontosságú a győzelem, hiszen az elmúlt hetekben számos pontot elhullajtottunk már vetélytársaink ellen.
 
 
Tápiószecső FC - Nagykőrösi Kinizsi FC
2017.11.11. szombat - 13:00, Tápiószecső
 
U19-es csapatunk az Úri gárdáját fogadja, amely a tabellán elfoglalt helyezése ellenére az előtte lévő csapatokat rendre megszorította (Sülysáp 2-2, Gyömrő 3-4), így az ifink semmi esetre sem számíthat könnyű mérkőzésre. Egy találkozóval kevesebb játszva ugyan, de jelenleg a 4. pozícióban vagyunk, ám vesztett pontjainkat tekintve továbbra is a második helyen állunk - jobb gólkülönbségünkkel.
 
 
Tápiószecső FC - Úri KSK
2017.11.12. vasárnap - 10:00, Tápiószecső
 
 
U16-os csapatunk ezúttal egy - vélhetően - hozzánk hasonlóan szerény képességű gárdát, az Aranyszarvast fogadja. Kétszer annyi gólt kapott csapatunk, mint aktuális ellenfele, ám a lőtt gólok tekintetében viszont mi állunk jobban! S hogy egy klasszikust idézzünk: az 50 millió forintos kérdés: vajon "pontosak" leszünk?
 
Tápiószecső FC - Aranyszarvas SE-Tápiószentmárton
2017.11.11. szombat - 9:30, Tápiószecső
 
 
Bozsik tornára ezúttal az U11 és az U13 fog menni, és nekik is záródik a rendezvény Újszilváson. 
 
Bozsik torna - U13
2017.11.12. vasárnap - 9:00, Újszilvás
 
Bozsik torna - U11
2017.11.12. vasárnap - 12:30, Újszilvás
 
 
 


2017-11-08 11:31:14

Megkezdtük a teremszezon - eredményes az óvodai toborzó!

Utánpótlás csapataink november 6-án először voltak az idei szezonban a teremben. Tekintve a vélhetően hamarosan bekövetkező hidegebb időjárásra, az edzői stáb közös döntése alapján az U7-es, az U9-es, az U11-es illetve az U13-as csapataink az őszi iskolai szünetet követően már az Általános Iskola felső tagozat tornacsarnokában kezdte meg a munkát. Sok eltérés nem lesz a kinti rendszerünkhöz képest, továbbra is edzői csoportok - vélhetően párok - fognak dolgozni a csapatokkal!S hogy mikor kit várunk? Nos, korábban már jeleztük, de itt mégegyszer megtalálható lesz:
  • U7 korosztály (2011-2012-es születésű gyermekek): hétfő és szerda 16:30-17:30
  • U9 korosztály (2009-2010-es születésű gyermekek): hétfő és szerda 16:30-17:30
  • U11 korosztály (2007-2008-as születésű gyermekek): hétfő és szerda 17:30-18:30
  • U13 korosztály (2005-2006-os születésű gyermekek): hétfő és szerda 17:30-18:30

Ahogy főcímünkben is olvasható volt, eredményes óvodai toborzást hajtottunk végre az elmúlt hetekben. Az óvodai foglalkozás után, felvettük a kapcsolatot a szülőkkel és talán a stáb minden tagja meglepődve tapasztalta, hogy milyen sokan is jeleztek vissza, örömmel csatlakoznának az edzéseinkhez, foglalkozásainkhoz. A hétfői edzéseken már 5 új arcot is felfedezni véltünk. Reméljük ez tovább fog folytatódni, és klubunk játékosainak száma egyre csak növekedni fog. Végezetül néhány fotó a toborzásról! 

 
 


2017-11-04 17:16:22

Pest megyei I. osztály - Kiengedtük a kezünkből a győzelmet

 
Gyorsan vezetéshez jutattuk a hazai csapatot, egy ártalatlan helyzetben a tizenhatoson belül háttal álló játékosba rúgott bele Bátori, és máris tizenehgyessel jöhetett a Tököl, amit magabiztosan be is lőttek. Ekkor kissé tanácsatlanok lettünk, de az első veszélyesebb támadásunk végén a éppen fejelni próbáló Horváth M.-t lökték fel hátulról, így mi is büntetőhöz jutottunk. Králik B. higgadtan egyenlített is. Az egyenlítés után az ellenfelünknem nem sok babér termett a térfelünkön, csak pontrúgások után tudtak kapunk elé kerülni. Igaz mi sem vitézkedtünk, de előreívelések után párszor a védelem mögé tudtunk kerülni, de a kapus eszén már nem tudtunk túljárni. A fordulás után az első egyérintős játék végén (a pálya talaja nem igen engedte a folyamatos játékot) Horváth M. került ziccerbe, amit a bal kapufa segítésével értékesített is. Pár perc múlva el is dönthettük volna a mérkőzést, de Nagy B. egy az egyben a kifutó kapusba lőtt. Ezután a hazaiak megpróbáltak egyenlíteni, igaz helyzetet nem tudtak kialakítani, de szöglet után egyedül hagytuk a hosszún egy tököli játékost, akinek a lövése még ugyan lepattant a védőkról, de az ismétlést már nem hibázták el. Volt még hátra több mint negyedóra is, de hiába szereztük újabb gólt, Horváth M. fejesgólját nem adta meg a játékvezető, holott középen bennragadt egy hazai védő. Pár perc múlva Minkó N.-t ugratták ki, de hiába érkezett a védővonal mögül az asszisztens nagy helyzetben megálljt parancsolt frissen beállt játékosunknak. Ezután még örülhettünk, hogy nem kaptunk gólt, hiszen egy középre ívelésnél az ötösön nem találták el a labdát a hazaik közül. Ezzel ismért két pontot veszítettünk, pedig egy győzelemmel lépéselőnybe kerülhettünk volna.

Tököl VSK - Tápiószecső FC 2-2(1-1)
Gólszerzők: Frank T. (8.perc, 11-esből), Guba T. (73.perc) ill. Králik B. (18.perc, 11-esből), Horváth M. (54.perc)


2017-11-02 16:06:44

Szülői tájékoztató

Kedves Szülők és Játékosok!

Az iskolai őszi szünetet követően, tehát jövő héttől (november 6.) kezdődően az U7, U9, U11 és U13 korosztályaink számára az Általános Iskola felső tagozatának sportcsarnokában tartjuk az edzéseket az alábbi időrend szerint:

  • U7 korosztály (2011-2012-es születésű gyermekek): hétfő és szerda 16:30-17:30
  • U9 korosztály (2009-2010-es születésű gyermekek): hétfő és szerda 16:30-17:30
  • U11 korosztály (2007-2008-as születésű gyermekek): hétfő és szerda 17:30-18:30
  • U13 korosztály (2005-2006-os születésű gyermekek): hétfő és szerda 17:30-18:30
Kérjük a kedves szülőket, hogy gyermekeiket a sportcsarnok előtéri folyosóján várják, a csarnok rendjének és tisztaságának megóvása, illetve a zavartalan edzések megtartása érdekében. Felhívjuk figyelmeteket, hogy az iskola házirendjének megfelelően az intézmény területén tilos a dohányzás!
 
Az U16, U19 és Felnőtt korosztályos csapataink az őszi nagypályás idény befejeztéig (november 19.) a Sági úti pályán tartják edzéseiket a megszokott időrend szerint.

Terveink szerint 2017. december 8-án, pénteken este 18 órától tartjuk immáron hagyományosnak mondható Évzáró Vacsoránkat a Kós Károly Művelődési Házban (ismertebb nevén Helyőrségi Klub vagy HK), melyre szeretettel várjuk sportolóinkat és szüleiket. A program keretén belül a színházteremben kerül sor az Év Sportolója-díj átadójára, melyet követően vacsorával szeretnénk megköszönni játékosainknak az egész éves kitartást és közös munkát. A részvétel sportolóinknak ingyenes, a szülők és kísérők 2000 Ft-os egységáron válthatnak belépőt a rendezvényre. Jegyvásárlással kapcsolatban a +36 20 241 3684-es telefonszámon lehet érdeklődni Minik Gábor utánpótlás edzőnél.
 


2017-10-29 12:18:49

U19 - Viharban viharos vereséget szenvedtünk a Magló ellen

Nem voltak irigylésre méltó helyzetben a pályára lépő játékosok, hiszen szakadó esőben, néha viharos szélben kellett megküzdeniük egymással. Sajnos a Gyömrő tegnapi botlását nem sikerült kihasználni, az első félidő derekán egy perc alatt két gólt is szerzette a vendégcsapat. A másodikban egy öngóllal tuftunk szépítemi, de az egyenlítésre már nem maradt erőnk, így sajnos nem tudtuk megerősíteni a helyünket a tabellán. 

Tápiószecső FC - Maglód TC 1-2(0-2)
Gólszerzők: Skultéty D. (78.perc, öngól) ill. Kolozsvári L. (24.perc), Hausner E. (25.perc)


2017-10-28 16:58:07

Pest megyei I. osztály - Végre nem maradtunk adósak a gólokkal sem

 
Újabb Tápiómenti szomszédvár-rangadót játszhattunk, ezúttal a Sülysápot fogadtuk. Rögtön kapufával kezdtük a mérkőzést, Bátori lövése csattant a baloldali kapufán. Nem sokkal később Nagy B. ugrott ki, de ziccerben az elfekvő kapusba lőtte a labdát. Kísértetiesen hasonlított a múlt heti mérkőzésünre, hiszen ott is temérdek helyzet maradt kihasználatlanul, és így pontot is veszítettünk. A 25.percben már ismét a kapufát találtuk el, Dombai sarkazása után került az alapvonalon túlra a labda a bal kapuzfa száráól. A 32.percben végre megtört a gólcsend, egy jobboldali beadás után Králik bevetődve lőtt kapura, amit még elsőre védett a vendégek kapusa, de a kipattanót közelről mégiscsak a kapuba kotorta játékosunk. Szinte a középkezdést sem végezték el a vendégek, már jött is az újabb gól, Dombai a tizenhatosra beérve lőtt a hosszú jobb alsó sarokba. A két gól már megnyugtató volt, de nem állhattunk le. A fordulás után ez be is bizonyosodott,  előbb Nagy B. ziccerben lőtt kapufát, majd nem sokkal későbbb egy kapus kirúgás után Fedeles iramodott meg, és be is lőtte az első igazi helyzetét a Sülysáp. A szépítés után 5 percig volt egy kis feltámadás a vendégeknél, de a 61.percben Nagy B.-t a tizenhatoson belül lerántották és jött a 11-es is, amit Králik magabiztosan belőtt. A következő támadásunk ismét góllal végződött, a visszagurított labdát Králik a bal alsó sarokba lőtte 12 méterről .  Ekkor feladta a Sülysáp és tetszőlegesen játszhattunk, nem sok ellenállást tanusítottak. A több helyzet közül Minkó N. talált be ötödször is, így magabiztos 5-1-es 'szecsői győzelemmel zárult a Tápiómenti derbi.

Tápiószecső FC - Sülysáp SE 5-1(2-0)
Gólszerzők: Králik B. 3 (32., 61., 63.perc), Dombai D. (33.perx), Minkó N. (81.perc)


 
[ info@tapioszecsofc.hu ] [ bárminemű újraközléshez a tapioszecsofc.hu engedélye szükséges 2002- 2017]