KERESÉS
- RSS hírcsatorna
        NAPTÁR
        TABELLA
Hely Csapat Pont
1. Dabas-Gyón FC 55
2. Nagykáta SE 43
3. Gödöllő SK 40
4. Törteli KSK 37
5. Vecsés FC 36
6. Pilisi LK-Legenda Sport 34
7. Viadukt SE Biatorbágy 34
8. VS Dunakeszi 33
9. Tököl VSK 30
10. Százhalombatta LK 27
11. Szentendre VSE 27
12. Nagykőrös Kinizsi FC 26
13. Felsőpakony KSE 23
14. Maglód TC 23
15. Tápiószecsõ FC 21
16. Fémalk-Dunavarsány 182019-04-13 20:48:29

Pest megyei I. osztály - Újra győzelemnek örülhettünk

 
Az utóbbi hetek sikeretelenségei után vízválasztó mérkőzéshez érkeztünk. Egy újabb pont nélküli mérkőzés már nagy bajba sodorhatta volna a csapatot. A mérkőzés elején letámadással próbálkozott a hazai csapat, sikertelenül. Negyedóra eltelte után alább is hagyott a lendületük, s mi is megpróbálkozhattunk a támadásokkal. A 23.percben egy már elveszettnek tűnt labda után eredt Csorba Andris, majd becsúszva benn is tartotta a labdát, és Kisrétihez passzolt, aki spiccel a kapu bal alsó sarkába lőtt, ezzel megszereztük a vezetést. Sajnos nem sokáig tartott az örmünk, egy percre rá egy beadás után  Balla Cs. hiába húzta vissza fejét, hogy elengedje a labdát, de mégis a kapuban landolt a tarkójáról. Szerencsére nem szegte kedvünket és 5 perc elteltével Csorba A. góljával ismét vezettünk, amit a szünetig meg is tartottunk. A fordulás után nagyon támadó hazai csapat jött fel a pályára, de hiába voltak a próbálkozásaik, nem voltak meg a helyzetek, hogy gólt lőjenek. A 65.percben adódott egy nagyobb lehetőségük, de keresztbe előtték a labdát a kapunk előtt. A 81.percben pedig eldöntöttük a mérkőzést, Szénási szöglete után csúnyán alászaladt a hazai kapus a labdának, amit pár méterről Juhász B. könnyedén befejelt a kapuba.  A 90.percben egyet kellett még védenie Gecse Gy.-nak, de ma megérdemelt győzelmet arattunk.

VS Dunakesz - Tápiószecső FC 1-3(1-2)
Gólszerzők: Balla Cs. (öngól, 24.perc) ill. Kisréti M. (23.perc), Csorba A. (29.perc), Juhász B. (81.perc)


2019-04-10 20:45:14

Öregfiúk - Visszafogott teljesítménnyel győztük le a Moygoródot

 Létszámhiányosan állt ki a Mogyoród, de rendkívül jó vendéglátónak bizonyultunk, hiszen nem nagyon használtuk ki az emberelőnyt. Ugyan az első negyedórában két góllal sikerült elhúznunk, Kun Sz. gólja után Czakó is betalált, de ezután nagyon hadilábon álltunk a helyzetek értékesítésével. Sok ziccerünk akadt, de még egy-két méterről sem sikerült betalálnunk. A fordulás után is folytatódott az egykapus játék, de a nagyon lelkesen és bátran játszó Mogyoród megmutatta, hogy így is lehet futballozni. A hajrában azért sikerült Kókai Gábor révén újból betalálni, de jócskán bennünk maradt jó pár gól ezen a mérkőzésen. Reméljük jó meccsen fognak előbújni ezek a gólok.

Tápiószecső FC - Mogyoród KSK 3-0(2-0)
Gólszerzők: Kun Sz. (5.perc), Czakó L. (15.perc), Kókai G. (71.perc)


2019-04-06 19:32:02

Pest megyei I. osztály - Nem hagyott esélyt a pontszerzésre a listavezető

 
A mérkőzés első játékrésze igen lüktetőre sikerült, a Dabas mindenáron vezetést szeretett volna szerezni az elején, nekünk pedig minden pontra szükségünk van a bennmaradáshoz. A jó iramú első félóra végeztével egy pontrúgás után tálaltuk a gólt a vendégeknek, s vezetésük után jött gyorsan a második gól is, amely igencsak elvette bátorságunkat. Ezután elég sok helyzete akadt a Dabasnak, nem sok híja volt, hogy idejekorán eldől a mérkőzés, bár a két gól is soknak tűnt a részünkről. A folytatásban is jobbnak bizonyult az ellenfél, és a félidő közepén két egymás utáni góllal szemernyi esély sem maradt a pontszerzésre. A végén sikerült szépítenünk, de a gólkirály-jelölt, Tóth Attila az utolsó percben 5-1-re alakította az eredményt.

Tápiószecső FC - Dabas-Gyón FC 1-5(0-2)
Gólserzők: Kisréti M. (87.perc) ill. Tóth A. 3 (38., 70., 90.perc), Lannert B. (34.perc), Bodnár I. (68.perc)


2019-03-30 22:09:32

Pest megyei I. osztály - Hiába vezettünk, pont nélkül maradtunk Gödöllőn

 
Gyorsan vezetést szereztünk a mérkőzés elején, Balla Csabi szemtelenkedett el egy labdát egy gödöllői szabadrúgás után, majd megindulása után remekül ugratta ki Szénásit, aki 13 méterről laposan a kapuba lőtt. A gól után a nehezen talált magára a hazai csapat, helyzete nem is volt. A 33.percben szöglethez jutottak, s Schlemmer B. fejesgóljával mégiscsak sikerült az egyenlítés. Ezután majdnem újra vezettünk, de Nagy B. fejese célt tévesztett. A fordulás után gödöllői helyzettel folytatódott a mérkőzés, de a fejes elkerülte kapunkat. Ezután főként a mezőnyben folyt a küzdelem, egyik csapat sem volt jobb a másiknál. AZ 58.percben egy újabb hibánk után átvette a vezetést a Gödöllő, mi támadtunk, de a gödöllői tizenhatosnál elveszített labda után Méhest gyorsan megjátszották, hátul pedig hárman sem hittük el, hogy egyedül kapuig fog jutni, sőt Gecse felett még a hálóba is lőtt a hazai támadó. A hátrányunk után elkezdtünk támadni, de a tizenhatoson belül már nem volt sok esélyünk, ha pedig helyzetbe is kerültünk a hazai kapus remekül élt a játékkal és hárítani tudott. Ezzel a teljesítménnyel a végén ismét pont nélkül maradtunk.

Gödöllő SK - Tápiószecső 2-1(1-1)
Gólszerzők: Schlemmer (33.perc), Méhes P. (58.perc) ill. Szénási Z. (3.perc)


2019-03-27 19:07:00

Öregfiúk - Kikaptunk a Maglód ellen

 
A hazaiak vették magukhoz a mérkőzés irányítását, mi inkább a kontrákra építettük játékunkat. Hiába volt többet a labda a Maglódnál, támadásaik, lövéseik erőtlenek és pontatlanok voltak. A 17.percben egy kontránk végén Papp I. megszerezte  a vezetést a csapatunknak. A szünetig hiába volt a Maglód az aktívabb, hárítani tudtuk minden támadásukat. A szünet után viszont Budafai bombagóljával gyorsan egalizáltak, s ekkor kissé nyomot vesztettünk, nem sok kellett ahhoz, hogy végleg elszálljon a mérkőzés. Több hazai helyzet után Csaba Zs. szerezte meg a vezetést a hazaiaknak. Ekkor azonban visszavett a Maglód, és többet támadhattunk. Egy szép támadás végén Toldi T. egyenlített ki, s meg volt a helyzet, hogy akár  újra vezetést szerezzünk, de nem sikerült újra betalálnunk. Sőt, az utolsó percekben ez a hazaiaknak sikerült egy büntetőből, így vesztesen ballaghattunk le a pályáról.

Maglód TC - Tápiószecső FC 3-2(0-1)
Gólszerzők: Csaba Zs. 2 (52., 75.perc, 11-esből), Budafai G. (44.perc) ill.Papp I. (17.perc), Toldi T. (52.perc)


2019-03-23 20:20:05

Pest megyei I. osztály - A hosszabbításban mentettünk pontot a Biatorbágy ellen

 
A mérkőzés első részében a vendégek jöttek jobban bele a játékba, s a hosszú, ívelgetős labdáik rendre veszélyesen jöttek a kapunk előterébe. Már-már kiismerhető volt ez a taktika, mikor egy hosszan beívelt labdára a levegőben becsúszva ért bele Vajda, majd a labda a bal kapufáról a kapunkba csorgott. A gól után visszavett a vendgcsapat, és most mi támadtunk többet, majd a 32.percben Székely bombaerős lövését csak a felső kapufa segítségével tudta hárítani a vendégek kapusa. A fordulás után sokkal nagyobb tempóbal léptünk pályára, s szinte a kapujához szegeztük a Biatorbágyot. Jöttek is a helyzetek, csak a gól az hiányzot,t de az nagyon. Szirtesi a 75.percben közel állt hozzá, de a kapufáról visszafelé a pattant a labda. Nem adtuk fel, s az igyekezetünknek meg lett az eredménye, Szirtesi a 94.percben a kapu bal sarkába fejelte a labdát, ezzel nagyon fontos ponthoz juttatva csapatunkat. A második félidei játékunkban több volt, mint az egy pont.

Tápiószecső FC - Viadukt SE Biatorbágy 1-1(0-1)
Gólszerzők: Szirtesi A. (90+4.perc) il. Vajda D. (27.perc)


2019-03-20 20:25:05

Öregfiúk - Idényeleji forma, de győzelemmel kezdtünk

Az első pár percet emberhátrányba kezdte a vendégcsapat, de nem használtuk ki az előnyt. Igaz miztán kiegészültek a vendégek továbbra is tartott mezőnyfölényünk, de a kapu előterében eléggé pontatlanok lettünk, nem sikerültek a befejezések. Egy pontrúgás után Czakó remekül érkezett a beívelésre és megszerezte a vezetést a csapatunknak. A gól után egyre több helyzetünk lett, de kapufán kívül nem sikerült mást elérnünk. A fordulás után ismét Czakó szerzett gólt, majd le is zárhattuk volna a mérkőzést, de hiába vezettük ketten is a labdát a kapusra, mégsem sikerült befejeznünk góllal a támadást. Pár percre rá egy büntetőből szépített a Csömör, majd fel is bátorodtak, s több támadóval is próbálkoztak, de ez nekünk kedvezett, hiszen a kontrákból sikerült egy újabb gólt elérni Prepok révén, így a tavasz első meccsünket megnyertük.

Tápiószecső FC - Csömör KSK 3-1(1-0)
Gólszerzők: Czakó 2 (18., 45.perc), Prepok (70.perc) ill. Vass I.Z. (53.perc)
 
 


2019-03-16 18:20:44

Pest megyei I. osztály - Elbuktuk a szomszédvár-rangadót Nagykátán

 
A mérkőzés első pár percében a hazaiak voltak ütemesebbek, de ez mintha kapkodóvá is tette volna őket, gyorsan gólt szerettek volna szerezni, de ez inkább hátráltatta is őket. Ezután ki is egyenlítődött a játék, majd a 17.percben Kisréti szlalomozott a ábak között, majd  a16-oson belül buktatták, s jöhetett is a büntető. Szirtesi sajnos gyengén célozta meg a jobb sarkot, de a hazai kapus hárított. Nem sokkal később jött a hazai válasz Kosztolányi távolról a jobb kapufát találta el. A szünet előtt újabb két hazai távoli lövés riogatta a kapunkat, de gól nem született az első játékrészben.  A folytatásban annál gyarsabban jött az első gól. Egy hazai szabadrúgás után a rövidre érkezett Szalkai, aki fejjel a léc alá továbbította azt a 49.percben. A hazai gól után sürgősebb lett, s a támadásainknak meg is lett az eredménye, ezúttal Szirtesi talált be Juhász szélről beadott labdájára érkezve. Nem sokkal később a hazaik voltak tétovák a kapujuk előtt, majd a kapusról lecsorgó labdát Varga fejelte az üresen tátongó kapu fölé. Ezt büntette is a 'Káta, egy ellentámadás végén Mányi D. lövése pattant meg egy védőn, így hiába vetődött volna jó helyre kapusunk, a  labda a másik sarokba pattogott be végül. A hátralévő percekben megtettünk mindent a pontszerzésért, de még az utolsó percben is 3 méterről sikerült a kapusba lőnünk. 

Nagykáta SE - Tápiószecső FC 2-1(0-0)
Gólszerzők: Szalkai P. (49.perc), Mányi D, (63.perc) ill. Szirtesi A. (63.perc)  


2019-03-13 09:26:16

Szombaton Nagykáta - Tápiószecső derbi!

 
 
Elérkezett a várva várt tavaszi Tápió-menti rangadó, szombaton délután kerül sor a Nagykáta - Tápiószecső mérkőzésre.

Tóth Imre csapata a tavaszi szezont nem kezdte túl fényesen, eddig mindössze egy döntetlent tud felmutatni két vereség mellett, ám mint tudjuk, a szomszédvár rangadó más hangulatot és presztízst szokott hozni, így minden bizonnyal felszívja magát a hazai alakulat.

Nálunk sem sokkal jobb a helyzet, a négy, tavasszal szerzett ponttal sem tudtunk még elmozdulni a kiesőzónából, így számunkra nem csak a rangadó tétje miatt élet-halál kérdés a szombati találkozó...Remélhetőleg sikerül az őszi hazai vereségért (1-2) visszavágnunk, s ezzel elindulunk a tabellán is felfelé!

2018. március 16. szombat 15:00
Nagykáta SE - Tápiószecső FC (Nagykáta Városi Sporttelep)2019-03-06 18:50:52

Felajánlás az adó 1%-ra

 

Újra itt van az adóbevallások ideje és ezzel újra itt van egy nagy lehetőség mindenki elõtt, hogy adója 1 százalékával támogasson egy általa fontosnak és hasznosnak tartott közhasznú ügyet.

Ezért a Tápiószecső Football Club és Szabadidő Egyesület vezetősége azzal a kéréssel fordul szimpatizánsai felé, hogy aki úgy érzi, tud segíteni ezen felajánlás segítségével a tápiószecsõi labdarúgás jövõbeni újabb nagy sikereinek eléréséhez, mint adófizetõ az adójának egy százalékát ajánlja fel a Tápiószecső FC javára.

 

Tápiószecső Football Club és Szabadidő Sportegyesület
2251, Tápiószecsõ, Sági út.

Adószám: 18677856-1-13

Köszönettel:

TFC vezetõsége

 2019-03-03 17:53:20

Pest megyei I. osztály - Gól nélküli döntetlen Nagykőrösön

 
Hatpontos kiesési rangadóra érkeztünk Nagykőrösre, s mivel mi győzelemmel hangoltunk a meccsre, így lélektanilag nekünk voltak kedvezőbbek az előjelek. Az első félidőben valamivel aktívabb volt tőlünk a Nagykőrös, de csupán csak beívelések és pontrúgások után tudtak veszélyt teremteni kapunk előtt, de pontatlanok voltak a befejezéseknél. Előttünk is csupán csak egy nagy helyzet adódott, de Juhász T. a lövésbe már nem nagyon tudott több erőt beletenni, így Szacskóé lett a labda. A fordulás után is a hazaiak voltak a lényegretörőbbek, de a kapunk előtt már elfogyott a tudomány. A hogy fáradtak a játékosok úgy adódtak helyzetek a kapuk előtt, de a hajrá sem hozott gólt, így maradt a gólnélküli döntetlen, aminek mi örülhettünk jobban .

Nagykőrös Kinizsi FC - Tápiószecső FC 0-0


2019-02-25 14:48:30

Közgyűlés - 2019

 
Tisztelt Egyesületi Tag!
 
Tisztelettel meghívunk a Tápiószecső‘ FC éves rendes közgyűlésére!
Idő‘pont: 2019. március 29. péntek 18:00
Helyszín: Tápiószecső‘, Kós Károly Művelőddési Központ (volt Helyő‘rségi Klub)
 
Tervezett napirendi pontok:
 
1. 2018. évi szakmai beszámolók  és elfogadásuk
2. 2018. évi pénzügyi beszámoló elfogadása
3. 2018. évi közhasznúsági jelentés elfogadása
4. Felügyelő‘ Bizottság 2018. évi jelentése és elfogadása
5. A Felügyelő Bizottság új tagjának megválasztása (nyílt szavazás)
 
A dokumentációk hamarosan megtekinthetőe‘k lesznek a honlapunkon (www.tapioszecsofc.hu) az Egyesületi élet fül alatt.
Kérjük tekintsd át a dokumentumokat és a közgyűlésen tedd meg észrevételeidet és javaslataidat.
 
Kérjük jelenléteddel, aktív részvételeddel járulj hozzá a közgyűlés eredményes lebonyolításához!
 
Tisztelettel:
 
Tápiószecső‘ FC Elnökség


2019-02-25 11:50:17

Pest megyei I. osztály - Győzelem a tavaszi rajton

A bajnokság 6. helyezettjét, a Vecsés csapatát fogadtuk tavaszi első mérkőzésünkön. A rossz őszi szereplés után és a hátsó régióban szereplő csapatok közelsége miatt egy sokkal kiegyensúlyozottabb tavaszi teljesítményre lesz szükségünk, ha a megye I-es tagságunkat meg szeretnénk tartani. Így már az első mérkőzés alatt szerezett tapasztalatok alapján joggal bizakodhatunk, hiszen ha nem is brillíroztunk, de nagyon egységeseknek tűntünk, sőt a mérkőzés egésze alatt nem találkozhatunk veszekedéssel, ami nem volt jellemző ránk ezidáig. A mérkőzés elején bátran játszottunk, igaz gólhelyzetünk nem alakult ki, de Szénási betörésénél, akár büntetőt is kaphattunk volna, de a sípszó elmaradt a buktatás után. A mérkőzés 20.percében egy szöglet után, Bátori fejelt estében a kapura, de egy a gólvonalon álló játékosról kipattanó labdára Varga V. rajtolt és közelről a kapuba terelte a labdát. A vezetésünk után a Vecsés feljebb tolta állásait, de csupán csak kétszer kellett izgulnunk a kapu előtt, bár a szünet előtti percekben nem igen jöttünk ki a szorításból. A fordulás után maradt a vendégek nyomása, de Gecse kapuja nem igen volt veszélyben, csak egy-egy beívelésnél kellett odafigyelnünk. A 70.percben a vendégek is reklamáltak egy büntetőt, de a kezezést úgy ítélhette meg a spori, hogy nem a kéz kereste a labdát, hiszen az le volt szorítva. Rá két percre hatalmas ziccerünk volt, de Juhász T. lövését szögletre tolta a vendégek kapusa, majd ezután ismét jól jött be Szénási szöglete, amit Szirtesi pár méterről tessékelt be a vecsési kapuba. A kétgólos vezetésünk után kinyílt a Vecsés és több kontrát is vezethettünk, amelyek egyikéből Nagy B. az üres kapuig vezethette a labdát és lőtte be a harmadik gólunkat. Reménykedtünk hogy kapott gól nélkül hozzuk le a meccset, de a hosszabbítás perceiben csak sikerült hibáznunk és belőtte a becsületgólját a Vecsés. Remek rajt volt, bizakodunk a tavaszi hasonló folytatásban, hiszen hatpontos rangadó vár ránk a Nagykőrösön. 

Tápiószecső FC - FC Vecsés 3-1(1-0)
Gólszerzők: Varga V. (20.perc), Szirtesi A. (72.perc), Nagy B. (79.perc) ill. Ablonczy G. (91.perc)


2019-02-25 10:44:41

Harmadik hely a tóalmási Aranyalma-kupán

 
Szombaton délelőtt Tóalmáson szerepelt U9-es csapatunk a vendéglátók által szervezett, nyolccsapatos Aranyalma-utánpótlás tornán.
 
Csapatunk remek teljesítményt mutatva két győzelemmel és egy vereséggel jutott tovább csoportjából. Később a negyeddöntőt is sikerrel vette, a döntőbe jutás azonban nem jött össze, így a "bronzmeccsen" vigasztalódott és szerezte meg a harmadik helyet a tornán.
 
Csapatunkat Dedics Bence irányította Gecse Gyula távollétében.
 
A torna legjobb kapusa csapatunk hálóőre, Homa Péter lett.
 
 
Eredmények:
 
Csoportmérkőzések:
Tápiószecső FC - Isaszeg 1:0
Tápiószecső FC - SK Tóalmás 2:1
Tápiószecső FC - Jásszentandrás 0:3
 
Negyeddöntő: 
Tápiószecső FC - Sülysápi Gyerekfoci 1:0
 
Elődöntő: 
Tápiószecső FC - Nagykáta SE 3:1
 
Mérkőzés a 3. helyért: 
Tápiószecső FC - Újszilvás KSE 2:1 
 
 
Gratulálunk a csapatnak és az edzőknek!


2019-02-18 21:08:15

Szombaton rajtol a megyei első osztály tavaszi idénye

 
Február 23-án, szombaton ismét útjára indul a labda Pest megyében: a megyei első osztályú felnőtt labdarúgó bajnokság 16. fordulójával megkezdődik a 2018/2019-es szezon tavaszi idénye.
 
Csapatunk az első fordulóban a tabella hatodik helyén telelő Vecsési FC-t fogadja - azt a csapatot, melyet ősszel egy góllal legyőzött idegenben.
 
A mérkőzés szombaton 14:00 órakor kerül megrendezésre a Sági úti pályán.
 
Szeretettel várunk mindenkit!


 
[ info@tapioszecsofc.hu ] [ bárminemű újraközléshez a tapioszecsofc.hu engedélye szükséges 2002- 2019]